• Pirmas
  • Naujienos
  • Vilniuje diskutuojama apie viešųjų paslaugų kokybę ir piliečių aptarnavimą savivaldybėse

Vilniuje diskutuojama apie viešųjų paslaugų kokybę ir piliečių aptarnavimą savivaldybėse

2012-05-25 0 939 Views

Vidaus reikalų ministerijos (VRM) iniciatyva organizuotame seminare dalyvauja savivaldybių darbuotojai, atsakingi už piliečių aptarnavimą ir paslaugų teikimą, taip pat savivaldybių administracinę priežiūrą vykdantys Vyriausybės atstovai apskrityse, pranešė VRM.

Seminare skaitomi pranešimai apie viešųjų paslaugų tobulinimo principus, vartotojų pasitenkinimo paslaugomis vertinimo svarbą viešajame sektoriuje, viešųjų paslaugų kokybės matavimo priemones bei vertinimo rezultatų pritaikymo galimybes tobulinant savivaldybių viešąsias paslaugas.

Savivaldybėms bus pristatytas VRM iniciatyva išleistas metodinis leidinys „Matuodami galime tobulėti. Kaip tobulinti viešojo sektoriaus veiklą naudojant informaciją apie piliečių (vartotojų) pasitenkinimą“, kuriame pateikiama informacija ir skirtingų Europos Sąjungos valstybių gerosios patirties pavyzdžiai apie viešųjų paslaugų kokybės tobulinimo priemones.

Renginyje taip pat bus pristatyti 2011 m. Vilniaus miesto, Pagėgių, Kretingos ir Utenos rajonų savivaldybėse atliktų kokybinių ir kiekybinių tyrimų apie vartotojų lūkesčius ir pasitenkinimą viešosiomis paslaugomis, rezultatai.

Seminaro pranešimai ir leidinys skelbiami interneto svetainėje www.vakokybe.vrm.lt.

Kategorija:   Naujienos
Atgal