• Pirmas
  • Naujienos
  • Rengiama konferencija apie gerąjį valdymą vietos savivaldoje

Rengiama konferencija apie gerąjį valdymą vietos savivaldoje

2012-06-11 0 761 Views

Šiaulių universiteto organizuojamas renginys vyks spalio 12-13 dienomis. Konferencijos tikslas – suburti Lietuvos bei užsienio mokslininkus ir praktikus dialogui, diskusijoms, patirties pasidalijimui ir įžvalgų apie gerąjį valdymą vietos savivaldoje sklaidai skatinant mokslo, verslo, valdžios ir visuomenės socialinę partnerystę, taip pat – skaidrumo, atsakomybės, atskaitingumo, atvirumo ir kitų gero valdymo principų vietos savivaldoje raišką.

Organizatorių teigimų, konferencija siekiama aktyviau plėtoti viešojo valdymo srities fundamentaliuosius ir taikomuosius mokslo tyrimus, kurių rezultatai prisidėtų prie socialinės ir ekonominės regionų pažangos vystymo, tvarių vietos bendruomenių kūrimosi.

Konferencijoje bus gvildenamos šios temos: geras valdymas vietos savivaldoje ir regionų socioekonominė pažanga, efektyvus ir modernus viešojo sektoriaus išteklių valdymas, teisiniai gerojo valdymo vietos savivaldoje aspektai, rreformos ir inovacijos vietos savivaldoje, strateginė ir sinergetinė partnerystė vietos savivaldoje, piliečių dalyvavimas ir įtraukimas. Konferencijos partneriai – Šiaulių miesto, Šiaulių, Radviliškio ir Akmenės rajonų savivaldybės, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmai, Lietuvos savivaldybių asociacija.

Daugiau informacijos apie registraciją, straipsnių pateikimą ir kitas detales rasite konferencijos tinklalapyje.

Kategorija:   Naujienos
Atgal