logo 01mazas

Renkamos geriausios „Metų paslaugos”

2013-11-07 0 898 Views

„Metų paslauga” bus renkama atsižvelgiant į sėkmingą paslaugos poreikio identifikavimą ir jos pritaikymą rinkoje, paslaugos unikalumą ir inovatyvumą (pvz. technologiniai, intelektiniai sprendimai, kt), jos funkcionalumą, konkurencinius pranašumus lyginant su analogiškomis arba panašiomis paslaugomis bei galimybėmis konkuruoti Lietuvos ir užsienio rinkose. Taip pat bus atsižvelgiama į efektyvumo rodiklius (pvz. rinkos dalies padidėjimas, įmonės pelno augimas, eksporto apimčių padidėjimas, kt.) bei į vartotojų pasitenkinimą.

Kartu su metų paslaugos konkursu skelbiamos ir dvi specialiosios nominacijos: „Metų vadybos inovacija” ir „Intelektualiausia darbo vieta”. Planuojama, kad šie apdovanojimai taps kasmetiniai.

Daugiau apie tai rasite čia.

2013 m. nominantus rinks vertinimo komisija, kurią sudaro: LVK prezidentas Valdas Sutkus, LVK viceprezidentė, advokatų kontoros LAWIN partnerė Dovilė Burgienė, LVK prezidiumo narys, „VRP Hill + Knowlton Strategies” valdybos pirmininkas Mykolas Katkus, advokatų kontoros SORAINEN vadovaujantis partneris Laimonas Skibarka, Gintautas Galvanauskas, „Danske bankas” generalinis direktorius, nepriklausomas atstovas Mindaugas Glodas, prof. Asta Pundzienė, Kauno technologijos universiteto mokslo prorektorė, Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros (MITA) direktorius Arūnas Karlonas ir Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos direktorius Feliksas Petrauskas.

Paraiškos priimamos iki lapkričio 18 dienos.

Nugalėtojai bus paskalbti ir apdovanoti iškilmingame Lietuvos verslo konfederacijos renginyje šių metų gruodį.

Kategorija:   Naujienos
Atgal