investuok-lietuvoje-logotipas-5194ff41369e1

Investicinės aplinkos gerinimo iniciatyva

2013-11-21 0 868 Views

Atsiradus grupei entuziastų, šių metų gruodžio 3 d., 13 val. „Investuok Lietuvoje” kviečia į klubą „Atsiverk investicijoms!”.

Renginiui vietą – Raudondvario dvarą – pasiūlė Kauno rajono savivaldybė, o diskusijų temas – klubo iniciatoriai. Renginio programą rasite čia.

Planuojama, kad klubo narių susitikimai vyks periodiškai. Kiekvieno susitikimo metu bus nagrinėjamos skirtingos temos, kurių aktualumą išsakys susirinkę dalyviai. Renginius numatoma organizuoti skirtingose savivaldybėse. Tai kartu bus galimybė ir plėsti akiratį bei susipažinti su tose savivaldybėse įgyvendintais projektais.

Pasak VšĮ „Investuok Lietuvoje” tikimasi, kad klubas taps žinių perteikimo platforma, kur susitikę specialistai galės su ekspertais diskutuoti, aptarti jiems rūpimus klausimus, siūlytis idėjas ir dalinantis patirtimi surasti tinkamus sprendimus problemoms įveikti bei pagerinti komunikaciją su verslu.

Įgytos ir pritaikytos žinios savivaldybių veikloje būtų dar vienas žingsnis prisidedant prie investicinės aplinkos gerinimo iniciatyvų.

Kategorija:   Naujienos
Atgal