• Pirmas
  • Naujienos
  • Kviečiame dalyvauti aplinkosauginiame konkurse „Kita forma”
Environment-Image3-300x300

Kviečiame dalyvauti aplinkosauginiame konkurse „Kita forma”

2014-08-26 0 951 Views

Praėjusių metų konkurso metu, dalyviai sukūrė daiktus iš visiškai netikėtų atliekų – dėlionių, mokyklinių stalų, kėdžių, kibirų, mėgintuvėlių, milijonų varžtelių ir popieriaus likučių – naudingu ir reikalingu daiktu gali tapti viskas. Todėl, šiame antrus metus vykstančiame konkurse, mes nieko nevaržome – jame gali dalyvauti įvairaus amžiaus, pažiūrų, išsilavinimo ir tautybės žmonės, nes menui svarbu ne išorė ar diplomai, o siela ir meilė gamtai bei kūrybai. Be to, visi konkurso dalyviai skirstomi į keturias grupes : mokinių, studentų, neprofesionalų ir profesionalų – tai garantuoja, jog prizus laimėti turi galimybę ne tik meninės pakraipos išsilavinimą turintys ar vyresni ir didesnę gyvenimo patirtį sukaupę žmonės.

Šių metų konkursu norime paskatinti ne tik kūrybiškai perdirbti atliekas, bet ir keisti žmonių požiūrį į dovanas ir pasiūlyti sulaužyti Kalėdų tradicijas – savo artimuosius nustebinti ne pirktinėmis, o savo pačių padarytomis dovanomis. Juk šimtą kart geriau ne „kristi į akį”, o pasilikti širdyje amžiams – rankų darbo dovanos tiesiausias kelias į tai.

Ką daryti norint dalyvauti? Jums tereikia sukurti naują, gražų, bet kartu ir funkcionalų, patvarų daiktą iš senų ir nebenaudojamų atliekų, kuris galėtų būti naudingas buityje, interjere ar tapti puikia dovana mylimam žmogui. Taip pat užpildyti anketą, kurioje būtina aprašyti daikto idėją bei panaudotas medžiagas ir prisegus 3 nuotraukas iki š.m. spalio 15d. atsiųsti el. paštu info@rvagentura.lt

Nugalėtojų laukia mūsų draugų VšĮ „žalias taškas”, UAB „Birštono mineraliniai vandenys” su natūraliu mineraliniu vandeniu Akvilė, MB „Knygrišys” bei „e4u”-ekologiškų kanceliarinių prekių gamyba, įsteigtos dovanos. Turėsite progą savo darbus eksponuoti parodoje, puikuotis konkurso kataloge bei diplomu. Konkursą globoja aplinkos ministerija bei pats aplinkos apsaugos ministras.

Daugiau informacijos apie konkursą www.rvagentura.lt arba facebook – Žalios mintys.

Kategorija:   Naujienos
Atgal