• Pirmas
  • Naujienos
  • Į metinį specialistų seminarą rinkosi šalies savivaldybių komunikacijos ir viešųjų ryšių atstovai
2014.12 11-1

Į metinį specialistų seminarą rinkosi šalies savivaldybių komunikacijos ir viešųjų ryšių atstovai

2014-12-12 0 848 Views

Ryšių su visuomene specialistas savo kasdieniame darbe privalo turėti ir naudotis daugybe profesinės komunikacijos įgūdžių, kurie vaidina nemenką vaidmenį tiek pačioje savivaldybėje, tiek ir tinkamiems santykiams tarp savivaldybės ir išorinės aplinkos kurti bei palaikyti. Savivaldybių asociacijos direktorė Roma Žakaitienė sveikindama seminaro dalyvius, pabrėžė komunikacijos specialistų darbo svarbą ir subtilumą. Džiaugdamasi gausiai susirinkusiais savivaldybių atstovais, linkėjo jiems darbingų ir gražių ateinančių metų.

Strateginės Komunikacijos bendrovės „OMConsulting” steigėja, Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjungos (LRVS) Tarybos pirmininkė Orijana Mašalė susirinkusiems papasakojo kur renkasi Lietuvos komunikacijos profesionalai, iš pirmų lūpų pristatydama LRVS veiklą ir tikslus.

Viešųjų ryšių konsultantė Daiva Ulbinaitė su seminaro dalyviais diskutavo apie savivaldybių viešuosius ryšius, įvairias patirtis, dažniausiai daromas klaidas, ir gerąsias praktikas.2014.12.11-2-600

Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos patarėjas viešiesiems ryšiams Valdas Dambrava pasidalino savo darbo praktikos ypatumais, atskleisdamas Lygių galimybių subtilybes komunikacijoje. Pranešėjas pasakojo apie visuomenėje vyraujančius stereotipus, gaunamų skundų įvairovę, reklamos peripetijas, reglamentavimą bei rekomendacijas.

Kategorija:   Naujienos
Atgal