• Pirmas
  • Naujienos
  • LSA seminare savivaldybių komunikacijos specialistams – apie bendradarbiavimą su regionine žiniasklaida

LSA seminare savivaldybių komunikacijos specialistams – apie bendradarbiavimą su regionine žiniasklaida

2017-01-12 0 872 Views

Seminaras „Savivaldybės ir regioninė žiniasklaida: (ne)išnaudotos galimybės“ vyks Vilniuje, vasario 8 dieną, trečiadienį.

„Kaip kalbėti su regionine žiniasklaida, turinčia daug potencialo, bet užmigusia perkamo turinio miegu ir pamiršusia, kad pagrindinė jos paskirtis – kokybiškai informuoti visuomenę? Kaip paskatinti regioninės žiniasklaidos atstovus konkuruoti dėl naujienų? Kaip kurti teigiamą savivaldybės įvaizdį viešinant ES projektus?“ Į šiuos ir panašius klausimus savo požiūrį pateiks pranešėjai – vienos ryškiausių Lietuvoje viešųjų ryšių agentūros „Integrity PR“ strateginis konsultantas Aistis Zabarauskas, Birštono savivaldybės mero patarėja Rimantė Kurkauskaitė bei CPVA Komunikacijos skyriaus viršininkė Eglė Kučinskaitė.

Seminaro dalyviai taip pat bus kviečiami diskutuoti aktualiomis bendradarbiavimo su regionine žiniasklaida temomis, dalintis savo patirtimi sprendžiant įvairias situacijas bei aptarti komunikacijos įrankius ir galimybes, kurias suteikia savivaldybių vykdomi projektai.

Seminaras nemokamas, tačiau vietų skaičius jame ribotas, tad kviečiame registruotis iki sausio 31 dienos. Registracijos formą rasite čia.

Programą – čia.

Kategorija:   Naujienos
Atgal