• Pirmas
  • Naujienos
  • Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp LSA ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos
sutartis vsat 600

Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp LSA ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos

2017-03-21 0 970 Views

Sutartimi, kurią pasirašė LSA prezidentas, Druskininkų meras Ričardas Malinauskas ir VSAT vadas Renatas Požėla, abi šalys įsipareigojo bendradarbiauti siekiant padėti savivaldybėms gerinti gyventojų gyvenimo kokybę: organizuoti ir vykdyti ugdomuosius, pilietiškumo, patriotiškumo, fizinio aktyvumo skatinimo, poilsio organizavimo ar prevencinius renginius bei projektus, kartu dirbti viešosios tvarkos palaikymo, administracinių nusižengimų ar nusikalstamų veikų prevencijos ir užkardymo srityse, dalintis gerąja praktika ir patirtimi.

LSA prezidentas Ričardas Malinauskas pabrėžė, kad pasirašytas visos Lietuvos savivaldybėms reikšmingas dokumentas, padėsiantis suvienyti jėgas užtikrinant visuomenės ir žmonių saugumą.

„Tikimės, kad dar daugiau dėmesio bus skiriama pasienio savivaldybėms, kur problemų, kaip rodo praktika, yra daugiau,“ – sakė R. Malinauskas.

sutartis vsat2 600

VSAT vadas, pristatydamas VSAT darbo iššūkius bei vykdomas prevencijos priemones, pabrėžė, kad bendradarbiaujant su savivaldybėms labai svarbus bendruomenės žmonių įsitraukimas.

„Šiandien pasirašyta sutartis palengvins darbą, o iki šiol vykęs bendradarbiavimą tarp VSAT ir savivaldybių taps dar glaudesnis,“ – sakė R. Požėla.

 

Parengta pagal Druskininkų savivaldybės informaciją

Kategorija:   Naujienos
Atgal