• Pirmas
  • Naujienos
  • Savivaldybės kviečiamos dalyvauti tarptautiniuose apdovanojimuose
platforma Copy

Savivaldybės kviečiamos dalyvauti tarptautiniuose apdovanojimuose

2017-11-22 0 991 Views

Pagrindinis nuo 2008 metų veikiančios vietos ir regionų valdžios tinklo (koalicijos) PLATFORMA tikslas – padėti Europos savivaldybėms įgyvendinti vystomojo bendradarbiavimo politiką.

Vystomojo bendradarbiavimo politika – tai visų išsivysčiusių šalių neatskiriama užsienio politikos dalis, kuria siekiama įgyvendinti Jungtinių Tautų Darnaus vystymosi tikslus iki 2030 m., užtikrinti taiką, skatinti socialinį stabilumą pasaulyje bei ekonominį augimą, mažinti skirtumus tarp išsivysčiusių ir besivystančių šalių, taip pat integruoti besivystančias šalis į pasaulio ekonomiką.

Skatindama vietos ir regionų valdžių institucijas aktyviai dalyvauti įgyvendinant vystomojo bendardarbiavimo projektus bei viešinti savo veiklą minėtoje srityje, PLATFORMA koalicija organizuoja apdovanojimus, skirtus savivaldybėms už jų veiklą vystomajame bendradarbiavime.

PLATFORMA apdovanojimai vyks 2018 metų kovo 21 dieną Belgijos sostinėje Briuselyje.

Kandidatuoti juose gali visos Europos savivaldybės, prisidedančios prie vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinimo.

Pagrindinis apdovanojimų prizas – apie rengiamą projektą sukurta aukštos kokybės vaizdo medžiaga. Taip pat tai būtų puiki proga jungtis prie tarptautinio tinklo PLATFORMA ir populiarinti savo vystomąjį projektą visoje Europoje.

Daugiau informacijos apie konkursą galima rasti šioje svetainėje: http://platformawards.eu/

Kategorija:   Naujienos
Atgal