• Pirmas
  • Naujienos
  • Tarptautinėje savivaldybių asociacijoje išrinktas Lietuvos atstovas

Tarptautinėje savivaldybių asociacijoje išrinktas Lietuvos atstovas

2018-01-22 0 1270 Views

Alytaus miesto mero pavaduotojas Tautvydas Tamulevičius tapo CEMR (Council of European Municipalities and Regions) pranešėju jaunimo politikos klausimais. Kartu su Tautvydu pranešėjais tapo ir dvigubą mandatą gavo flamų atstovai Koenraad De Ceuninck, Maldegem miesto Tarybos vadovas, ir Hannes Anaf, Turnhout savivaldybės tarybos narys. Pranešėjai skiriami 4 metams, kadencija baigsis 2019 metų pabaigoje.

Tautvydo kandidatūra patvirtino Ispanijoje vykusio politikos komiteto nariai, kuriuos sudaro merai iš įvairių Europos savivaldybių, taip pat CEMR organizacijos vadovybė. Tautvydas turės galimybę ne tik dalyvauti jaunimo reikalų komiteto veikloje, bet taip pat atstovauti savivaldybių poziciją įvairiuose Europinio lygmens renginiuose ir sprendimų priėmimų procesuose.

„Aš norėčiau panaudoti savo žinias, kad prisidėčiau tobulinant ES regioninę politiką, nes vienintelis būdas kovoti su euro skepticizmu yra parodymas, kad demokratija veikia ir veda prie kur kas geresnių rezultatų“, – savo motyvacijoje teigė Tautvydas.

Kategorija:   Naujienos
Atgal