• Pirmas
  • Naujienos
  • Kviečiame į URBACT programos renginį gruodžio 18 d. Vilniuje!

Kviečiame į URBACT programos renginį gruodžio 18 d. Vilniuje!

2018-12-07 0 1729 Views

Lietuvos savivaldybių atstovai š. m. gruodžio 18 d. kviečiami į teritorinio bendradarbiavimo programos URBACT, skirtos tvariai miestų plėtrai, informacinį renginį, kuris vyks Vilniuje, viešbutyje „ARTIS Centrum hotels“ (Totorių g. 23, Vilnius).
URBACT programos informacinis renginys yra skirtas supažindinti su tvarios miestų plėtros programos URBACT įgyvendinimo eiga ir informuoti Lietuvos savivaldybių atstovus apie planuojamą skelbti kvietimą teikti projektų paraiškas finansavimui gauti.
Jau 2019 m. sausio mėnesį URBACT programa planuoja skelbti kvietimą teikti miestų Veiksmų planavimo tinklo projektus konkretiems miestų sprendimams įgyvendinti. Renginyje bus pristatyta daugiau informacijos apie būsimą kvietimą teikti projektų paraiškas, partnerystės reikalavimus, finansavimo galimybes ir veiksmų planavimo projektų specifiką.
Renginio programoje taip pat numatyta aptarti miestų bendradarbiavimo tarptautiniuose tinkluose praktiką ir žinių sklaidą. Bus pasidalinta patirtimi ir pasiektais veiksmų planavimo tinklo projekto ReBlock rezultatais.
Dalyvių registracija į URBACT programos informacinį renginį čia.

Renginio programą rasite čia: Darbotvarkė Info diena URBACT.

Kategorija:   Naujienos
Atgal