• Pirmas
  • Naujienos
  • Lietuvos savivaldybių asociacijoje susitiko komunikacijos atstovai
2013.12.11-1 2

Lietuvos savivaldybių asociacijoje susitiko komunikacijos atstovai

2013-12-17 0 1039 Views

Be tokių teminių pranešimų kaip bendravimas su žiniasklaida, kylančios problemos ir galimi sprendimo būdai, informacijos kaip ginklo bei informacinių karų tematika pranešimus skaitė ir Lietuvos kariuomenės strateginės komunikacijos departamento atstovai.

Gausiai susirinkę vietos savivaldos viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistai susitiko su „Savivaldybių žinių” direktore L. Belevičienė bei kitais redakcijos atstovais. Aktualia informacija pasidalino LSA atstovė viešiesiems ryšiams S. Žadvidaitė ir asociacijos atstovė Briuselyje I. Venckūnaitė da Silva Lemos. LSA direktorė R. Žakaitienė, nepaisant intensyvios darbotvarkės, sveikino sudėtingo ir kartu labai dinamiško darbo atstovus, artėjančių gražiausių metuose švenčių proga linkėdama neblėstančių jėgų, užsidegimo ir pozityvaus nusiteikimo.

2013.12.11-2 - Copy     2013.12.11-3     2013.12.11-4

Terminas ryšiai su visuomene, dažnai neteisingai suprantamas tik kaip ryšiai su žiniasklaida. Įstaigos komunikacija apima visas komunikacijos rūšis, tarp jų ir reklamą, rinkodaros komunikaciją, viešuosius reikalus, ryšius su bendruomene taip pat ir ryšius su darbuotojais. Taip susiklostė, jog daugelis priežasčių verčia neteisingai manyti, kad tarp ryšių su visuomene ir žurnalistikos beveik nėra jokio skirtumo. Nors darbo metodai panašūs, šios dvi sritys skiriasi tiek savo apimtimi, tiek keliamais tikslais, o taip pat auditorijomis ir pasitelkiamais kanalais. Tenka pripažinti, jog ryšiai su visuomene jau pakankamai intensyviai peržengia darbo su žiniasklaida ribas.

2013.12.11-7     2013.12.11-5      2013.12.11-6

Susitikimo metu vietos savivaldos komunikacijos atstovai turėjo progą pasikeisti svarbia informacija, pasidalinti gerąja praktika ir sudėtingom patirtim.

Kategorija:   Naujienos
Atgal