investuok Lietuvoje

Renginys „Atsiverk investicijoms!”

2014-03-28 0 922 Views

 

Renginio metu bus aptariama, su kokiais iššūkiais susiduria užsienio investuotojai Lietuvoje, kaip savivaldos darbuotojams sekasi įgyvendinti projektus bei pritraukti užsienio investuotojus. Kauno raj. savivaldybė pasidalins užsienio investuotojų aptarnavimo patirtimi, Vilniaus miesto savivaldybės atstovai papasakos, kaip drauge su investuotojais įgyvendino projektus nuo idėjos išgryninimo iki realizacijos.

Taip pat bus galimybė aplankyti 2013 metais sėkmingai Vilniaus mieste įgyvendintą „Ikea” projektą ir gyvai užduoti klausimus užsienio investuotojui, atstovaujančiam „Ikea” Lietuvoje.

Planuojama, kad klubo narių susitikimai vyks kiekvieną ketvirtį. Renginius organizuosime skirtingose savivaldybėse, kurios kvies susipažinti su jų įgyvendintais projektais. Susitikimų metu bus nagrinėjamos skirtingos temos, kurių aktualumą išsakys dalyviai.

VšĮ „Investuok Lietuvoje” tikisi, kad klubas taps žinių perteikimo platforma, kur susitikę specialistai galės diskutuoti su ekspertais, aptarti jiems rūpimus klausimus, siūlyti idėjas, dalintis patirtimi ir surasti tinkamus sprendimus problemoms įveikti bei pagerinti komunikaciją su verslu.

„Atsiverk investicijoms!” diskusijų metu įgytų žinių pritaikymas savivaldybėse bus dar vienas žingsnis gerinant investicinę aplinką šalies regionuose.

Kategorija:   Naujienos
Atgal