• Pirmas
  • Naujienos
  • LSA su partneriais rengia konferenciją apie modernaus valdymo sprendimus savivaldoje

LSA su partneriais rengia konferenciją apie modernaus valdymo sprendimus savivaldoje

2016-04-21 0 940 Views

Konferencija vyks birželio 2-3 dienomis Druskininkuose.

Renginyje bus pristatytas vienas geriausių efektyvaus valdymo pavyzdžių – Amsterdamo savivaldybė, kuri sėkmingai vykdė pokyčius organizacijoje, naudodama „kitokius“ metodus, požiūrį ir priemones. Šią patirtį pristatys savivaldybės pokyčių projekto vadovas Frank van Erkel. Ekspertė iš Olandijos Pleun Schimmelpennink kalbės apie LEAN sistemos diegimo patirtį savivaldoje siekiant geresnių veiklos rezultatų.

Žinomi Lietuvos ekonomistai, verslo, politikos, savivaldybių, kitų institucijų atstovai taip pat supažindins su gero valdymo ir pokyčių praktikomis: specializuoto LEAN metodo taikymu konkrečiose savivaldos kuruojamose srityse, teisinių pokyčių savivaldoje aspektais, kitokiu požiūriu į savivaldybės valdymą (bus pristatyta merų patirtis), valstybės ir savivaldybių kontroliuojamų įmonių valdysenos praktiniais ir teisiniais aspektais, viešojo ir privataus sektoriaus partnerystės projektų įgyvendinimu, savivaldos įvaizdžio formavimu netradiciniais būdais, savivaldybių veiklos rezultatų vertinimu indeksais, gyventojų įtraukimu į sprendimų priėmimą – atvirų duomenų panaudojimu ir kita.

Registruotis į konferenciją galima iki gegužės 30 d. užpildžius šią formą. Dalyviams taikomas mokestis.

Konferenciją „Tobulėjanti savivalda ir šiuolaikiniai valdymo sprendimai: nuo visuomenės įtraukimo iki LEAN diegimo“ LSA rengia kartu su bendrove „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“ bei Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centru „Dainava“. Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.   

Konferencijos programa

Kategorija:   Naujienos
Atgal