• Pirmas
  • Naujienos
  • Rengiami nuotoliniai mokymai apie galimybes miestams ir regionams naudotis ES finansavimu
cor114001session01 1200

Rengiami nuotoliniai mokymai apie galimybes miestams ir regionams naudotis ES finansavimu

2016-09-29 0 962 Views

Tai pirmoji tokio pobūdžio priemonė, skirta padėti vietos ir regionų valdžios institucijoms orientuotis ES politikos formavime, daugiausia dėmesio skiriant galimybei naudotis ES lėšomis ir biudžeto klausimų supratimui.

Kursai vyks nuo spalio 31 d. iki gruodžio 9 d.

Šių metų mokymo kursą parengė Europos investicijų bankas ir du Europos Komisijos generaliniai direktoratai (Regioninės ir miestų politikos bei Biudžeto). Kursas apims šešias pagrindines temas – kiekviena bus skelbiama internete vieną savaitę ir jai reikia skirti apie dvi mokymosi valandas.

Naudodami įvairias priemones – vaizdo įrašus, tiesiogines diskusijas, informacijos suvestines, viktorinas – mokymų organizatoriai žada užtikrinti pusiausvyrą tarp pagrindinių teorinių žinių apie ES finansavimą, procedūras ir vertinimą bei praktikų patirties kuriant ir įgyvendinant projektus. Kursą dėstys daugiau kaip 50 pranešėjų – ES pareigūnų, mokslininkų, specialistų ir vietos valdžios institucijų atstovų.

Kurso medžiaga bus skelbiama internete iki 2017 m. liepos 31 d. Įsisavinę ne mažiau kaip 80 proc. mokymo programos, dalyviai galės parsisiųsdinti sertifikatą.

Šiuo metu jau užsiregistravo daugiau kaip 1 500 dalyvių.

Jei turėsite daugiau klausimų, galite rašyti tiesiogiai RK šiuo elektroniniu adresu: welcome@cor.europa.eu Daugiau informacijos rasite pridėtame dokumente ir šioje nuorodoje.

Kategorija:   Naujienos
Atgal