• Pirmas
  • Naujienos
  • Vilniuje savivaldybių atstovai aptarė daugiabučių valdymo aktualijas
seminaras bustas 600

Vilniuje savivaldybių atstovai aptarė daugiabučių valdymo aktualijas

2017-04-11 0 981 Views

Renginyje dalyvavo savivaldybių specialistai, atsakingi už daugiabučių namų valdymo ir priežiūros klausimus: bendrojo naudojimo objektų valdytojų veiklos priežiūrą ir kontrolę, administratoriaus atranką ir skyrimą, butų savininkų prašymų ar skundų nagrinėjimą ir kita, taip pat – Seimo kontrolierių tarnybos, Vyriausybės atstovų apskrityse tarnybų, būsto valdytojų atstovai. 

Seminare „Daugiabučių namų bendrojo naudojimo patalpų valdymas. Kas laukia 2017 metais?“ buvo pristatytas būsto valdymo ir priežiūros politikos įgyvendinimas Lietuvoje, apžvelgtos daugiabučių namų bendrojo naudojimo patalpų valdymo aktualijos: savininkų teisės ir pareigos, pastato administratoriaus įsipareigojimai, daugiabučių namų administravimo teisinis reguliavimas ir teisės aktų nuostatomis savivaldybėms priskirtų funkcijų įgyvendinimas.

Pasak LSA direktorės Romos Žakaitienės, turint galvoje, kad daugiabučių namų valdyme dalyvauja daug suinteresuotų pusių, labai svarbu, kad visi vienodai suvoktų šią sritį reglamentuojančius teisės aktus, ir būtų kuo geriau užtikrinami daugiabučiuose gyvenančių žmonių interesai.

Čia galite rasti seminaro pranešimus:

Būsto valdymo ir priežiūros politikos įgyvendinimas Lietuvoje

Daugiabučių namų bendrojo naudojimo objektų administravimas savivaldybių administracinės priežiūros kontekste: Vyriausybės atstovo Kauno apskrityje tarnybos praktika

Daugiabučių namų savininkų teisės ir pareigos

Daugiabučių atnaujinimo iššūkiai, pasibaigus Europos Sąjungos finansavimui

 

Kategorija:   Naujienos
Atgal