• Pirmas
  • Naujienos
  • Konferencijoje bus skelbiami net dviejų pakuočių konkursų nugalėtojai
Pakuociu sektoriaus lyderiai 2017 1200

Konferencijoje bus skelbiami net dviejų pakuočių konkursų nugalėtojai

2017-09-11 0 889 Views

Renginys, kurio partneriai yra ir Lietuvos savivaldybių asociacija, vyks lapkričio 9 d. Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Jo pabaigoje bus apdovanoti konkursų „Pakuočių sektoriaus lyderiai 2017“ bei „Nacionaliniai pakuotės dizaino apdovanojimai“ (NAPA) laureatai.

Konferencija skirta įmonėms, kurios susiduria su pakuote skirtingais etapais: nuo dizaino ir medžiagų parinkimo, panaudojimo pakavimo procese, rinkodaros sprendimų iki atliekų tvarkymo. Šių sričių ekspertai ir praktikai dalinsis įžvalgomis bei padės suvokti kiekviename pakuotės panaudojimo etape priimamų sprendimų svarbą aplinkosaugai, skatins žvelgti į pakuotę plačiau iš žiedinės ekonomikos perspektyvos.

Konferencijos metu veiks keturios patirties mainų ir diskusijų platformos, kuriose bus ieškoma įvairių verslo sričių sąlyčio taškų ir tarpusavio supratimo siekiant mažinti neigiamą pakuočių poveikį aplinkai.

Planuojama, kad renginyje dalyvaus apie 300 įvairių įmonių, organizacijų atstovų iš visos Lietuvos: gamybos ir importo įmonių vadovai, dizaineriai, marketingo, komunikacijos, pakuočių gamybos, atliekų perdirbimo, regioninių atliekų tvarkymo centrų ir savivaldybių specialistai.

Daugiau informacijos apie konferenciją rasite čia – http://pslyderiai.lt/ps-lyderiai/

Antrus metus iš eilės organizuojamo konkurso „Pakuočių sektoriaus lyderiai 2017“ tikslas – viešinti gerą ir pažangią pakuočių sektoriaus patirtį, skatinti inovatyvias, kūrybiškas ir atsakingas pakuočių ir supakuotų produktų gamybos bei pakuočių atliekų tvarkymo įmones, įstaigas, organizacijas.

Konkursui galima pristatyti 2016-2017 m. įgyvendintas arba šiuo metu įgyvendinamas veiklas, iniciatyvas, projektus, vienaip ar kitaip susijusius su pakuočių ar pakuočių atliekų tvarkymo sistemos tobulinimu. Dalyvių paraiškos priimamos iki rugsėjo 30 d. Išsamesnė informacija pateikiama interneto svetainėje www.pslyderiai.lt.

Konkursas Nacionaliniai pakuotės dizaino apdovanojimai siekia įvertinti Lietuvoje kuriamą kokybišką, inovatyvų produktų pakuotės dizainą ir geriausius pavyzdžius pristatyti ne tik siauram profesionalų ratui, bet ir plačiajai visuomenei. Paraiškas konkursui gali teikti Lietuvoje dirbantys dizaineriai (bet kurios šalies piliečiai) bei Lietuvoje veikiančios įmonės, kurių pakuotės yra kurtos Lietuvoje. Daugiau informacijos apie konkursą rasite www.napa.lt.

Kategorija:   Naujienos
Atgal