urbact

Liko savaitė pateikti paraiškas ES programai URBACT II

2012-03-07 0 778 Views

Gruodį paskelbtas URBACT III-iasis kvietimas teikti paraiškas projektams ir 19-ai naujų teminių tinklų galioja iki kovo 15 d.

Teminiai tinklai šiame kvietime susiję su mokymosi bei mainų tarp Europos miestų skatinimu, įgytos patirties pritaikymu ir vientisai urbanistinei plėtrai skirtų naujų įrankių bei strategijų kūrimu. Miestai partneriai kviečiami ne tik įtvirtinti bei paskleisti tarptautinio bendradarbiavimo metu įgytas žinias, bet ir įsipareigoti kartu su vietinių suinteresuotų pusių atstovais sukurti Vietos veiksmų planą bei tobulinti esančias strategijas.

Rengiantiems paraiškas miestams partneriams taip pat teks atsižvelgti ir į urbanistinio planavimo iššūkius ekonominės ir finansinės krizės kontekste  bei efektyvios partnerystės kūrimo aspektus daugiasluoksniame valstybės valdymo procese.

Rengiantieji paraišką programai URBACT II gali naudotis specialiai šiam tikslui sukurta partnerių paieškos duomenų baze, kuri padės surasti partnerį paraiškai arba tapti partneriu jau pateiktame projekte.

Iki šiol programoje URBACT dalyvavo du Lietuvos miestai – Vilnius ir Kaunas.

Nuorodos:

•    3-iasis kvietimas teikti paraiškas
•    URBACT teminių tinklų vadovas  (nauja versija nuo vasario 21 dienos)
•    Praktinis paraiškos pateikimo vadovas
•    3-iojo kvietimo pavyzdys
•   Informacija apie partnerių paieškos duomenų bazę

Kategorija:   Naujienos
Atgal