Žiemos pokštai pakeitė projekto „Darom” datą

2013-04-12 0 808 Views

Projektą „Darom” visuomet skelbdavome balandį, dažnai vadinamą švaros mėnesiu. Šiemet gamtininkai ir meteorologai įtikino, kad pavasario reikia palaukti dar kelias savaites. Nesinori per metus susikaupusių atliekų traukti iš sniego. Turime prisitaikyti prie gamtos diktuojamų taisyklių, ji už mus galingesnė”, – sakė „Darom” organizatorius Karolis Sargūnas.

„Darom” 2013-aisiais stipriai auga ir žengia žingsnį į aukštesnį lygmenį, užsiimdama dar didesnę teritoriją. „Šiemet gegužės 11 dieną projektas „Darom” vėl visus pakvies tvarkyti savo gyvenviečių aplinką, tačiau Lietuvos gamtai reikia dar didesnės pagalbos. Todėl likus trims savaitėms iki gegužės 11-osios mes pakviesime į akciją įsitraukti visų veiklos sričių įmones, organizacijas bei bendruomenes. Jos galės registruotis tinklalapyje www.mesdarom.lt, iš miškų urėdijos nurodytų probleminių vietų išsirinkti patraukliausią ir grupėn subūrus kolegų ar draugų kolektyvą „iššukuoti” mišką nuo šiukšlių”, – sakė K. Sargūnas.

Akcijos organizatoriai tikisi, kad bus daug neabejingų kolektyvų, kurie prisidės prie pramogos su verte, kurios rezultatas – žingsnis po žingsnio gražesnės Lietuvos link. Na, o gegužės 11 d. tradiciškai, visi kviečiami prisijungti prie švaros akcijos savo mieste ir sutvarkyti kasdien mus supančią aplinką.

Kontaktinis asmuo:
Greta Šeibelytė
TBWA\VILNIUS projektų vadovė
Mob.tel.nr: +370 6 10 22 538
greta.seibelyte@tbwa.lt

 

 

Kategorija:   Naujienos
Atgal