2AK

Savivaldybėse ne vien problemos

2014-10-09 0 704 Views

Už pažangą vykdant daugiabučių renovaciją, už tikslingą ES investicijų panaudojimą kompleksinei teritorinei plėtrai, kultūros puoselėjimą, socialinių paslaugų plėtrą, indėlį plėtojant turizmo infrastruktūrą ir paslaugų pasiūlą, Lietuvos vardo garsinimą, gyvulininkystės vystymą, bendruomeniškumo skatinimą- tokios ir dar daug kitų nominacijų nuskambės iškilmingoje „Auksinių krivūlių” teikimo ceremonijoje.

Antrus metus savivaldybių veiklą vertina ir Europos komisijos atstovybė Lietuvoje įsteigusi nominaciją „Aktyvi bendruomenė – stipri Europa”.
Šiais metais apdovanojimai ypatingi tuo, jog draugiškiausią savivaldybę verslui sveikins ir Lietuvos verslo konfederacija. Apdovanojimą įteiks LVK prezidentas Valdas Sutkus.

LSA prezidentas R. Malinauskas įteiks ir „Auksinės krivūlės riterio” garbės ženklus, kurie suteikiami asmenims už jų nuopelnus Lietuvos savivaldai. Pirmuoju Auksinės krivūlės riteriu 2005 m. tapo šviesaus atminimo prezidentas Algirdas Brazauskas, garbingame sąraše ir šalies prezidentas Valdas Adamkus.1AK

Apdovanojimų ceremonijoje bus pagerbti ir žiniasklaidos atstovai. Lietuvos savivaldybių asociacija vertina žurnalistų indėlį į demokratinės visuomenės kūrimo procesą ir kiekvienais metais skiria Jono Vileišio premijas aktyviausiai, įdomiausiai apie savivaldą rašiusiems žurnalistams.

Daugiau informacijos:
Simona Žadvidaitė
Atstovė viešiesiems ryšiams
Public relations officer
———————————————————-
Lietuvos savivaldybių asociacija
Association of Local Authorities in Lithuania
T.Vrublevskio g. 6
LT-01143 Vilnius
Tel. (+370 5) 231 3698
Faks. (+370 5) 2615 366
Mob. +370 618 58706

Kategorija:   Naujienos
Atgal