• Pirmas
  • Naujienos
  • LSA su partneriu inicijuoja tarptautinę diskusiją apie investicijų pritraukimą regionuose
1141936 200

LSA su partneriu inicijuoja tarptautinę diskusiją apie investicijų pritraukimą regionuose

2017-09-15 0 927 Views

Diskusija apie pažangiausius metodus, kaip pritraukti tarptautines technologijų bendroves ir jų investicijas į miestą ar regioną, vyks rugsėjo 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Diskusijoje dalyvausiantys Lietuvos ir užsienio ekspertai siūlys sprendimus, kaip savivaldybėms ir apskritai viešajam sektoriui pritraukti investicijas, o ypač – technologijų gigantes į Lietuvos miestus ar regionus, ar tam užtektų kelių netradicinių infrastruktūrinių sprendimų ir kaip juos finansuoti.

Patirtimi, kaip vertino šalis, konkuravusias dėl kompanijos investicijos, pasidalins Lietuvoje veikiančios medicininių technologijų įmonės „Hollister“ atstovas, pokyčių finansavimo šaltinius iš Europos Investicinių Struktūrinių fondų pristatys Europos Komisijos ekonomikos politikos pareigūnas Lietuvoje Marius Vaščega, pasiteisinusiais metodais pasidalins „Kaunas Inn“ vykdomasis direktorius Tadas Stankevičius, apie strategiją valstybės kontekste kalbės Investuotojų forumo vadovė Rūta Skyrienė, o Aivaras Abromavičius pasidalins savo kaip buvusio Ukrainos ūkio ministro žvalgomis, kokių reformų reikia, kad valstybė pritrauktų investicijas.

Diskusija vyks anglų kalba. Būtina registracija – http://switchit.lt/dalyvauk/profesionalai/

Jau trejus metus iš eilės vykstančiame renginyje #SWITCH! patirtimi dalinsis Lietuvos ir užsienio verslo bei visuomenės lyderiai, startuolių kūrėjai, vizionieriai.

Kategorija:   Naujienos
Atgal