• Pirmas
  • Naujienos
  • Naujoje LSA svetainėje – dar efektyvesnis informacijos valdymas

Naujoje LSA svetainėje – dar efektyvesnis informacijos valdymas

2012-01-20 0 898 Views

Svetainėje pristatomos aktualiausios savivaldybėms naujienos, LSA narių sąrašas su aktualiomis nuorodomis į kiekvieną savivaldybę, teisinė informacija, žinios iš savivaldos interesams atstovaujančių tarptautinių organizacijų bei jose veikiančių Lietuvos atstovų.

Puslapyje galėsite susipažinti su LSA struktūra, tarybos, valdybos, komitetų įgaliojimais bei veikla, rasite administracijos kontaktus.

Svetainėje, kuri nuo šiol atitinka Bendruosius reikalavimus valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų interneto svetainėms, taip pat galite registruotis į LSA organizuojamus renginius, užsiprenumeruoti savaitinį LSA naujienlaiškį (tiems, kurie naujienlaiškį gavo iki šiol, iš naujo jo prenumeruoti nebereikės). 

LSA teisės aktai nuo šiol bus talpinami Lietuvos Respublikos Seimo teisės aktų informacinėje sistemoje, taip suteikiant lankytojams galimybę juos patogiai susirasti. Be to, visas naujienų iki 2012 metų sausio 1 dienos archyvas bus prieinamas senojoje svetainėje adresu http://sena.lsa.lt.

Artimiausiu metu planuojame pasiūlyti lankytojams LSA interneto svetainės versiją mobiliems įrenginiams.

Kategorija:   Naujienos
Atgal