• Pirmas
  • Naujienos
  • URBACT naujienlaiškyje – metinės konferencijos atgarsiai ir sėkminga veikla socialinėse medijose

URBACT naujienlaiškyje – metinės konferencijos atgarsiai ir sėkminga veikla socialinėse medijose

2013-01-02 0 757 Views

Konferencijos apžvalgoje URBACT sekretoriato vadovas Emmanuelias Moulinas pabrėžia, jog Europos komisaro regioninei bei miesto politikai Johaneso Hano (Johannes Hahn) dalyvavimas renginyje liudijo apie rimtą Europos Komisijos įsipareigojimą miestams. J.Hahnas pasisakė už stipresnį miestų vaidmenį Sanglaudos politikoje bei pabrėžė svarbų URBACT vaidmenį skatinant darnų ir visapusišką miestų vystymasį artimiausiais metais.

E.Moulinas apžvelgė plenarinių sesijų darbą, diskusijas dėl Sanglaudos politikos 2014-2020 metais, taip pat – debatus apie miestų plėtrą kituose kontinentuose bei šešių konferencijos seminarų temas.

Sekretoriato vadovas pasidžiaugė, jog kitas didelis URBACT renginys bus vasaros universitetas Vilniuje 2013-iasias.

URBACT bloge rasite atsiliepimą apie pažintinę seminaro „Prieš susiskaldžiusius Europos miestus” išvyką į Kopenhagos rajoną Albertslundą bei jo savivaldybės pažangiausius projektus, vystančius darnaus, patogaus bei energetiškai efektyvaus miesto koncepciją.

Naujienlaiškyje taip pat aptariama sėkminga URBACT veikla socialinėse medijose bei įspūdingi pastaraisiais mėnesiais pasiekti lankytojų ir komentarų skaičiai.

„URBACT Storify surinko visus Twitter’io bei kitų socialinių medijų pranešimus ir pasiekė 231 832 peržiūrių nuo tada, kai buvo sukurtas. Tai įspūdingas rezulatas! Toks įspūdingas, kad nutarėme kiek pasigilinti, kas už šių skaičių slypi. Tačiau kol kas susiduriame tik su tai patvirtinančiais faktais. Tai geros naujienos, reiškiančios, kad URBACT tampa vis labiau interaktyvus,” rašo Ségolène Pruvot.

Kategorija:   Naujienos
Atgal