• Pirmas
  • Naujienos
  • „Europa piliečiams” biuras kviečia į dviejų dienų mokymus apie miestų partnerystes
lt europe for citizens

„Europa piliečiams” biuras kviečia į dviejų dienų mokymus apie miestų partnerystes

2014-11-13 0 727 Views

Renginiu siekiama ugdyti miestų giminiavimosi ar tarptautinio bendradarbiavimo srityje veikiančių organizacijų idėjų plėtojimo kompetenciją ir skatinti juos rengti projektus programai „Europa piliečiams”. Ši Europos Sąjungos programa skiria paramą ne pelno siekiantiems projektams, kuriais susigiminiavusių ar bendradarbiaujančių miestų piliečiai ir savivaldybės skatinami susiburti diskusijai apie Europai aktualias problemas, kurti ilgalaikius miestų partnerysčių tinklus bei palaikyti intensyvius ryšius su kitais Europos miestais ir miesteliais.

Mokymų metu bus išsamiai pristatyti programos „Europa piliečiams” keliami reikalavimai miestų bendradarbiavimo projektams, suteikta informacija apie projektų rengimą ir jų įgyvendinimą. Organizacijos jau gavusios programos paramą ir įgyvendinusios savo iniciatyvas pasidalins praktine patirtimi. Išgirstą teorinę medžiagą renginio dalyviai galės išbandyti ją taikydami kūrybinėse užduotyse.

Mokymuose kviečiame dalyvauti savivaldybių, vietos valdžios organizacijų, bendruomenių bei pilietinių organizacijų atstovus, kurie dirba ar planuoja veiklas tarptautinio miestų bendradarbiavimo srityje ir nori pagilinti projektų valdymo žinias.
Išsamesnę informaciją apie renginį ir registracijos formą galima rasti čia: http://pilieciams.eu/naujienos/europa-pilieciams-biuras-kviecia-i-dvieju-dienu-praktinius-mokymus-apie-miestu-partnerystes

 

Kategorija:   Naujienos
Atgal