• Pirmas
  • Naujienos
  • LSA rengia konferenciją aktualiausiais informacinės visuomenės plėtros klausimais

LSA rengia konferenciją aktualiausiais informacinės visuomenės plėtros klausimais

2016-11-30 0 907 Views

Kasmet Lietuvos savivaldybių asociacijos kartu su partneriais organizuotoje konferencijoje bus kalbama apie naujausias valstybės informacinių išteklių politikos iniciatyvas – infrastruktūros konsolidavimą ir atviruosius duomenis, vieningos informacinės sistemos idėją savivaldybių veiklos valdymui, technologinio turto priežiūrą ir skaitmeninę statybą, programinės įrangos inventorizaciją.

Duomenų atvėrimo patirtį renginio dalyviams pristatys Vilniaus miesto savivaldybės atstovas, apie išmaniąsias stebėjimo kameras bei dokumentų valdymo sistemos ypatumus kalbės Jonavos ir Lazdijų rajonų savivaldybių specialistai.

Konferencijos dalyviai taip pat aptars būdus apsaugoti organizaciją nuo duomenų nutekėjimo bei Kibernetinio saugumo įstatymo pakeitimų įgyvendinimą.

Jau aštuntus metus iš eilės rengiamos konferencijos tikslas – perteikti savivaldybių IRT skyrių vadovams bei specialistams efektyvaus savivaldybių informacinės sistemos valdymo naujoves, aptarti naujausius iššūkius ir galimybes bei sustiprinti minėtų specialistų tarpusavio bendradarbiavimą.

Konferenciją remią bendrovės „Teo”, „Nevda”, „Squalio Lietuva” ir „Baltimax”.

Kategorija:   Naujienos
Atgal