• Pirmas
  • Naujienos
  • LSA surengė kasmetinį komunikacijos specialistų seminarą

LSA surengė kasmetinį komunikacijos specialistų seminarą

2018-01-08 0 1195 Views

Penktadienį Vilniuje įvyko kasmetinis Savivaldybių komunikacijos ir viešųjų ryšių specialistų seminaras.

Į renginį gausiai susirinko savivaldybių atstovai iš visos Lietuvos.

Seminaro metu susirinkusieji klausėsi pranešimų aktualiomis komunikacijos srities temomis, diskutavo apie savivaldybių viešuosius ryšius.

Kauno mero patarėjas viešiesiems ryšiams Tomas Grigalevičius seminaro dalyviams skaitė pranešimą tema: „Gerai papasakotų istorijų galia: Kauno miesto įvaizdžio metamorfozė“. Daug metų viešųjų ryšių ir žiniasklaidos srityje dirbantis specialistas konferencijos dalyviams pristatė sėkmingus Kauno miesto savivaldybės komunikacijos projektus, teikė vertingų patarimų.

Lietuvos savivaldybių asociacijos direktorė Roma Žakaitienė savivaldybių atstovams pristatė LSA iniciatyvą „Globalūs regionai“.

„Didelė dalis mūsų tautos – išvykusi, tačiau labai svarbu ne tik stabdyti emigraciją, bet ir palaikyti ryšį su užsienyje gyvenančiais lietuviais. Pagrindinis LSA projekto tikslas ir yra kurti bei stiprinti ryšius tarp gimtojo miesto ir išvykusių į užsienį gyventojų“, – kviesdama visas savivaldybes jungtis prie šio projekto kalbėjo Lietuvos savivaldybių asociacijos direktorė Roma Žakaitienė.

Valstybinės lietuvių kalbos komisijos pirmininkas Audrys Antanaitis seminaro dalyviams papasakojo apie taisyklingos lietuvių kalbos svarbą, apie jos praeitį ir ateitį, aptarė savivaldybių vaidmenį puoselėjant kalbą.
Žurnalistas Arūnas Brazauskas susirinkusiesiems pristatė socialinių tinklų komunikacijos aspektus ir galimybes.

Kategorija:   Naujienos
Atgal