VšĮ „Verslios Lietuvos“ valdybos nare išrinkta LSA direktorė Roma Žakaitienė

2018-07-17 0 1837 Views

Verslumą skatinanti agentūra VšĮ „Versli Lietuva“ patvirtino naujos sudėties valdybą. Drauge su didžiųjų šalies verslą vienijančių asociacijų vadovais valdybos nare išrinkta LSA direktorė Roma Žakaitienė.
Į naują, ūkio ministro Virginijaus Sinkevičiaus įsakymu patvirtintą valdybą taip pat paskirti: ūkio viceministras Marius Skuodis, užsienio reikalų viceministras Albinas Zananavičius, Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danukas Arlauskas, Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijos „Linpra“ prezidentas Tomas Jaskelevičius, Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas Arūnas Laurinaitis, Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos generalinis direktorius Rimantas Šidlauskas, asociacijos „INFOBALT“ direktorius Paulius Vertelka.
„Agentūrai keliama užduotis skatinti šalies gyventojų verslumą, padėti mažoms ir vidutinėms šalies įmonėms didinti eksporto apimtį, todėl valdyboje stiprinamas verslo atstovavimas. Asociacijų atstovai puikiai žino šalies verslo problemas, kliuvinius, su kuriais susiduria jaunas verslas, spartesniam eksporto augimui trukdančius veiksnius, tad gali padėti ne tik sprendžiant einamąsias problemas, bet ir savo žiniomis stiprinti agentūrą, kad savo veikla ji dar labiau padėtų Lietuvos verslui“, – sako ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.
Naujoji VšĮ „Verslios Lietuvos“ valdyba išrinkta ketverių metų kadencijai, jos nariai dirbs neatlygintinai – visuomeniniais pagrindais.
VšĮ „Versli Lietuva“ – Ūkio ministerijos įsteigta agentūra, skatinanti verslumą, stiprinanti šalyje įsteigtų įmonių konkurencingumą ir taip padedanti šioms įmonėms įsiskverbti į tarptautines rinkas ir įsitvirtinti jose.

Kategorija:   Naujienos, Pranešimai spaudai
Atgal