• Pirmas
  • Naujienos
  • Pradedamas projektas savivaldybių sporto skyrių ir sportininkų ugdymo centrų darbuotojams

Pradedamas projektas savivaldybių sporto skyrių ir sportininkų ugdymo centrų darbuotojams

2020-02-12 0 2515 Views

Pradedamas įgyvendinti savivaldybėms skirtas projektas, suteiksiantis galimybę tobulinti įgūdžius viešųjų sporto paslaugų teikėjams.

Sporto rėmimo fondo finansuojamą projektą „Lietuvos savivaldybių viešųjų sporto paslaugų teikėjų kompetencijų ugdymas“ vykdys Mykolo Romerio universitetas bendradarbiaudamas su Lietuvos savivaldybių asociacija, pranešė universitetas.

Projekto tikslas – suteikti reikalingų žinių ir tobulinti būtinuosius įgūdžius viešųjų sporto paslaugų teikėjams, stiprinant institucinius gebėjimus ir kuriant pridėtinę vertę šalies gyventojams. Projektas skirtas šalies savivaldybių sporto skyrių darbuotojams ir sportininkų ugdymo centrų administracijos darbuotojams.

Numatoma organizuoti mokymus sporto viešųjų paslaugų teikėjams siekiant didinti jų kompetenciją, stiprinti gebėjimus tobulinti partnerystės tinklą su suinteresuotoms grupėms bei dalintis patirtimis tarp savivaldybių sporto padalinių perimant užsienio šalių gerąsias praktikas.

Mokymai bus vykdomi vasario – balandžio mėnesiais Alytaus, Panevėžio, Šiaulių ir  Klaipėdos miestų, Ignalinos ir Kėdainių rajonų savivaldybėse. Mokymų, kuriuos ves patyrę lektoriai ir įvairių sričių profesionalai, programą sudaro šešios temos: strateginis planavimas viešajame sektoriuje, lyderystė ir pokyčių vadyba, veiklos, orientuotos į rezultatus, organizavimas ir valdymas, regiono vystymas ir plėtra per sporto veiklą, organizacinė komunikacija ir kultūra, Europos Sąjungos sporto ir fizinio aktyvumo politika.

Kategorija:   Naujienos
Atgal