• Pirmas
  • Naujienos
  • llgamečio mero, Lietuvos savivaldos atstovo Europos Parlamente Broniaus Ropės sveikinimas

llgamečio mero, Lietuvos savivaldos atstovo Europos Parlamente Broniaus Ropės sveikinimas

2020-10-12 0 1538 Views

Ilgamečio mero, Lietuvos savivaldos atstovo Europos Parlamente Broniaus Ropės sveikinimas Vietos savivaldos dienos proga savivaldybių darbuotojams, tarnautojams, tarybų nariams ir vadovams:

 

Savivaldoje dirba žmonės, prisiimantys atsakomybę už itin platų pareigų spektrą – tai švietimo, kultūros, kelių remonto, aplinkos tvarkymo, socialinių, komunalinių ir kitų paslaugų teikimo bei administravimo klausimai. Kuo jie reikšmingi? Tuo, kad jie liečia beveik visas žmonių gyvenimo sritis, šie darbai kasdien tiesiogiai kuria žmonių gyvenimo kokybę.

Sėkmingas darbas savivaldybėje dažniausiai nebūna įvertintas, jis priimamas kaip natūralus, savaime suprantamas dalykas. Gyventojams niekada komforto nebūna per daug. Tad ir savivaldybėse dirbantys žmonės ne visuomet sulaukia pakankamo įvertinimo ar dėkingumo. Tačiau tai nenuneigia savivaldybininkų darbo svarbos ir milžiniško indėlio į kasdienį Lietuvos gerovės kūrimą.

Vietos savivaldos dienos proga noriu Jums visiems, gerbiami savivaldybių darbuotojai, tarnautojai, tarybų nariai, vadovai, padėkoti už tarnystę savo kraštui, savo krašto žmonių poreikiams. Juk veikianti savivalda – tai demokratinės valstybės raidos pagrindas!

Sveikinu Jus su profesine švente ir linkiu Jums kantriai bei ryžtingai stiprinti savivaldos pamatus, ant kurių stovi mūsų visuomenės pilietinė branda. Linkiu, kad pagaliau visuomenėje būtų suprastas ir tinkamai įvertintas sudėtingas Jūsų darbas, nelengva atsakomybės našta. Linkiu išminties, visuomenės bendradarbiavimo ir geros sveikatos kiekvienam iš Jūsų, kuriant svetingą, klestinčią ir darnią Lietuvą jos gyventojams.

Bronis Ropė,

Europos Parlamento narys

 

Kategorija:   Naujienos
Atgal