• Pirmas
  • Naujienos
  • Į pakuočių sektoriaus lyderių konkursą kviečiamos ir savivaldybės
PSLYDERIAI 2017 Vizualas

Į pakuočių sektoriaus lyderių konkursą kviečiamos ir savivaldybės

2017-06-06 0 985 Views

Konkurso, kurio partneris yra ir Lietuvos savivaldybių asociacija (LSA), tikslas yra viešinti pakuočių sektoriaus gerąją patirtį, paskatinti inovatyviai, kūrybiškai ir atsakingai pakuočių bei pakuočių atliekų tvarkymo sistemoje veikiančias verslo įmones bei įstaigas. Taip pat tikimasi paskatinti inovatyvių ir gamtai draugiškų sprendimų atsiradimą.

Kviečiami dalyvauti į Lietuvos rinką supakuotus gaminius išleidžiantys gamintojai ir importuotojai, pakuočių gamintojai, savivaldybės, regioniniai atliekų tvarkymo centrai bei atliekų tvarkytojai. Konkursui galima pristatyti praėjusiais ir šiais metais įgyvendintas arba tebevykstančias veiklas bei iniciatyvas, kurios vienaip ar kitaip susijusios su pakuočių ir pakuočių atliekų tvarkymo sistemos tobulinimu ir vystymu.

Paraiškos priimamos iki rugsėjo 30 d. Laimėtojai bus apdovanojami rudenį vyksiančiame iškilmingame pakuočių sektoriaus renginyje, apie nugalėtojus ir jų įgyvendintus projektus bus skelbiama įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Konkursą inicijuoja ir organizuoja VšĮ „Pakuočių tvarkymo organizacija“ kartu su partneriais – KTU Pakavimo inovacijų ir tyrimų centru, Lietuvos darbdavių konfederacija, Lietuvos atsakingo verslo asociacija, Lietuvos komunalininkų ir atliekų tvarkytojų asociacija, Lietuvos savivaldybių komunalinių įmonių asociacija, LSA, Pakuočių tvarkytojų asociacija, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmais, UAB „Papyrus Lietuva“.

Dalyvių kategorijas, vertinimo kriterijus, dalyvio paraišką ir kitą informaciją rasite interneto svetainėje www.pslyderiai.lt.

 

Kategorija:   Naujienos
Atgal